Oferă-le petrecerea pe care o merită

Ați lucrat împreună un an întreg, e timpul pentru distracție!

O dată pe an se întâmplă ca munca să treacă pe locul doi. Vine clipa în care te bucuri de reușite alături colegii care au contribuit pregătiți-vă pentru noi provocări. Sărbătoriți Crăciunul așa cum se cuvine: împreună.

Dacă tu și echipa ta sunteți în căutarea locului perfect pentru petrecerea de Crăciun, l-ai găsit deja: Valery

Înțelegem ce înseamnă să fii aproape de oamenii pe care îi vezi zi de zi și, măcar pentru o seară, să uitați de responsabilități și de taskuri. Echipa Valery face totul pentru voi, astfel încât singura preocupare să fie cea de a vă simți bine. Personalul este pregătit și la dispoziția voastră, iar petrecerea are loc într-un spațiu de gală, într-o locație ferită de tumultul orașului și de agitația de care abia ați așteptat să fugiți.

De ce să alegi Valery pentru Christmas Party
6 motive să sărbătoriți Crăciunul cu noi

Locuri

de parcare

Revizuiți cele mai frumoase momente împreuna, cu ajutorul celui mai mare televizor din Timișoara pentru proiecții video

Televizor

LED

Revizuiți cele mai frumoase momente împreuna, cu ajutorul celui mai mare televizor din Timișoara pentru proiecții video

Sunet

de calitate

Punem preț pe fiecare mesaj, fiecare toast și fiecare dedicație. Lucrăm cu furnizori de top pe partea de sunet și surround.

Photo

corner

Amintirile sunt cele mai spectaculoase atunci când le poți revedea. Am conturat un colțișor pentru cele mai frumoase fotografii.

20 de ani

de experiență

Fii sigur că evenimentul vostru va fi cu adevărat special, atunci când la cârma lui se află o echipă cu prestigiu în organizarea de evenimente.

Meniu

personalizat

Spune-ne care este bugetul alocat evenimentului și primești un meniu personalizat, conform dorințelor echipei tale.

Completând numele și adresa, ne oferi accesul la datele tale personale. Acestea nu vor fi folosite în scopuri comercial și nu vor fi comunicate unor părți terțe.